특별프로그램 | Special Programs

해외교류 스튜디오_summer | International Studios

Feat

2013 Ewha+CUHK Summer Joint Program

Delirious Asia: Introduction of the New Architecture and Urbanism is a specialized summer study program that explores historical and modern architecture through field trips and special lectures in two of the most exciting East Asian cities—Seoul and Hong Kong—over the course of two weeks. This summer course is organized and taught jointly by the Department of Architecture, Ewha Womans University, Seoul and School of Architecture, CUHK, Hong Kong.