스튜디오 | Design Studios

건축설계 5_1ㅣ김현대 스튜디오

Feat

건축설계5

This course focuses on building extension and refurbishments of the existing building. Students will define the characteristics and program of an existing building in view of historical, cultural, structural and economic value and propose a remodeling design based on their perspectives. Students will learn the design skills required for building extension and refurbishment by renovating the indoor/outdoor space of the selected building and re-programming of its current use. In addition, students will develop the facade design in detail in respect of structures and finishing materials.

우수작품 | 양희경

A+D analog to digital

DOES는 앞서가는 디지털기술을 기반으로 아날로그 특유의 감성을 표현하는 디지털크리에이티브 그룹이다. FARM 과 SHEEP 으로 표현되는 회사의 독특한 설정과 레트로한 느낌의 실내디자인이 주는 키덜트한 느낌을 디지털이지만 아날로그 감성을 품은 PIXEL을 중심으로 파사드를 계획하였다.